C-complex Plus Bioflavon. V-caps 180 Deba

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot deinstandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ookbij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de normalecollageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten bottenen kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvormingvoor de werking van het tandvlees, de tanden en de huid. Vitamine Cdraagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en denormale werking van het zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij tot eennormale psychologische functie en tot de bescherming van cellentegen oxydatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid enmoeheid en tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.Vitamine C verhoogt de opname van ijzer.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen,gist, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk entarwe.

Gebruik

Gebruik

1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

Samenstelling per tablet

Vitamine C 500 mg

waarvan Calciumascorbaat (= 318 mg vit C) 400 mg

waarvan Magnesiumascorbaat (=182 mg vit C) 225 mg

Citrusbioflavonoïden 100 mg

Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (stabilisator), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Details
CNK3604311
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDebapharma
Breedte85 mm
Lengte85 mm
Diepte100 mm