Apotheek Van Nuffel – De Vriendt Beveren

Na de eigenaarswissel op 1 oktober 2017 kan  U uiteraard nog altijd terecht in apotheek Van Nuffel – De Vriendt  (apotheek Acanthus) Ijzerhand 19 te Beveren.

Dana, Kristel, Martine, Tom en Martine staan tot uw dienst voor een klantvriendelijk en professioneel advies.

We bieden U een ruime keuze aan humane en  diergeneesmiddelen, evenals een groot assortiment aan  voedingssupplementen en babyvoeding.
Ook cosmetica is met een ruim  aanbod onze specialiteit. Zo vindt U bij ons naast de gekende  schoonheidsmerken ook merken zoals CAUDALIE, RENE FURTERER en FILORGA!

Dankzij deze website kan U 24 op 24 uur uw geneesmiddelen en producten reserveren in onze apotheek te Beveren.

Verder bieden we U ook de mogelijkheid om  toestellen zoals aerosols, krukken, afkolftoestellen en andere  thuisgezondheidstoestellen te huren aan een democratische prijs.

Wil je na sluitingstijd ( 18u) toch nog geholpen worden, dan kan U nog altijd terecht in onze andere apotheek, Van Nuffel – De Vriendt Oude Dorpsstraat 14 te Vrasene. Hier zijn we open tot 19u.

Leer ons beter kennen

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Online bestellen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. 

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

maandag

09:00 - 12:30

13:30 - 18:00

dinsdag

09:00 - 12:30

13:30 - 18:00

woensdag

09:00 - 12:30

13:30 - 18:00

donderdag

09:00 - 12:30

13:30 - 18:00

vrijdag

09:00 - 12:30

13:30 - 18:00

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten