Mepilex Border Heel 22,0x23,0 6 282750

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mepilex® Border Heel is het enige vijflagige schuimverband voor de hiel met de unieke Deep Defense Technology® , waarvan bewezen is dat ze decubitus voorkomt in combinatie met andere standaardpreventieprotocollen 1 2 3 4 .Het verband kan ook worden gebruikt voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden van de hielzone. Het absorbeert, houdt exsudaat vast 5 6 en zorgt voor een goede vochtbalans waardoor het risico op maceratie wordt geminimaliseerd 7 8 . Dit onlangs gelanceerde verbeterde ontwerp heeft nieuwe tabs en dikkere randen, zodat het gemakkelijker kan worden aangebracht en gecontroleerd bij de patiënt. 9 . De hielvorm is verfijnd, zodat hielzones met een hoog risico en de enkels goed afgedekt zijn. En het verbeterde ontwerp is nog steeds voorzien van Safetac®, de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het verband is comfortabel en past zich aan de lichaamsbouw van de patiënt aan 5 – u kunt het gemakkelijk verwijderen, zonder de huid te beschadigen 10 . Dat betekent minder pijn voor uw patiënten 11 . Bewezen preventie van decubitus – bij gebruik met andere standaardpreventieprotocollen 1 2 De unieke Deep Defense Technology biedt bescherming tegen externe druk-, schuif- en wrijfkrachten en beheert het microklimaat, de voornaamste oorzaken van decubitus. 3 10 5 Mepilex Border met Safetac-technologie minimaliseert pijn tijdens verbandwissels 11 . Uitstekende vochtverwerking en -retentie 7 Minder risico op maceratie 8

Gegevens
CNK3590114
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepilex
Breedte299 mm
Lengte287 mm
Diepte45 mm